Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Rene Linjer

Gl. Skovvej 158
4420 Regstrup

Telefon: 60 53 45 09

Hjemmeside: www.renelinjer.nu

RENE LINJER, når du vælger lokalt med fokus på kvalitet og service - rengøringsfirma med vokseværk. Jeg, Mona Hyldegaard Larsen, startede firmaet 01.04.19 og siden har det taget fart. Vi er pt. 8 medarbejdere, og grundet en større opgave, er vi i gang med at udvide med flere ansatte. Vi tilbyder rengøring til private og erhverv, og ønsker at gøre en forskel for vores kunder. Fra start har vi haft et godt samarbejde med flere virksomheder i Holbæk og vi er stolte af at være deres foretrukne rengøringsleverandør. Der er 4 hjørnesten i virksomheden som afspejles i alt hvad vi gør og agerer efter: Kvalitet - service-Tillid -Ordentlighed. Vores hjørnesten gælder både for medarbejderne og selvfølgelig også i det arbejde vi laver. Vi prioriterer at være fleksible, samt tilpasser os kundens ønsker og behov. Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud. Find os på www.renelinjer.nu - https://www.facebook.com/ReneLinjer.nu/Kontakt os på tlf.: 60 53 45 09 eller kontakt@renelinjer.nuFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim