Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Stenhuggeriet Jyderup A/S

Industriparken 21
4450 Jyderup

Telefon: 59 27 70 00
Telefax: 59 27 70 89

Hjemmeside: www.danstein.dk

Vi er et af Danmarks ældste stenhuggerier - ejet af samme familie igennem 5 generationer. Med mere end 110 års erfaring som stenhuggere, tilbyder vi vor ekspertise og faglige kunnen. Vi står til rådighed med markedets mest omfattende sortiment af gravsten og yder vejledning og hjælp, når det drejer sig om valg og udformning af gravsten og monumenter. Med lokalt granitværk og produktion i Jyderup, er vi klædt på til enhver tænkelig opgave. Firmaets rødder strækker sig tilbage til 1904, hvor 1. generation – Christian Nielsen etablerede Chr. Nielsens Monument-forretning i Strandporten i Holbæk. Vores udsalgssteder er i dag fordelt over hele Sjælland, Lolland-Falster samt Midt- og Nordjylland med ca. 30 forretninger. Firmaet ledes og drives i dag af 5. generation - brødrene Christian og Mathias Theilgaard Nielsen i samar-bejde med 4. generation – brødrene Henrik og Niels Theilgaard Nielsen.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim