Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

DMK Pavilloner

Hjulmagervej 7
4300 Holbæk

Telefon: 59441047
Telefax: 59440036


DMK Pavilloner har mere end 30 års erfaring i fabriksfremstillet individuelt byggeri i rum store moduler. Vi er bedst til individuelle løsninger, hvor der fra bygherre og arkitekt er prioteret arkitektur og gode materialer. Produktionen foregår inde således at byggeriet ikke udsættes for vejrets luner, men opbygges under kontrollerede kvalitetssikrede forhold. Konceptet er mest mulig produktion på fabrik og mindst mulig arbejde på byggepladsen. Det er vigtigt at den færdige bygning ikke bære præg af at være opsat af moduler men at den fremstår som en helhed med samlinger i samme materialevalg som overflader i øvrigt. Vi bygger til permanent anvendelse, men opbygningen gør selvfølgelig at alle bygninger kan nedtages og genopstilles igen.Kontakt os for Byggeopgaver, Entreprenør, Erhvervsbyggeri, Offentlige institutioner, Pavilloner, ModulbyggeriFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren