Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

MS Sikring ApS

Ahlgade 1
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30
Telefax: 59 43 44 87

Hjemmeside: www.mssikring.dk

DE SKAL IKKE SIKRE DEM FOR ENHVER PRIS, MEN TIL DEN RIGTIGE! MS Sikring er rustet til fremtiden i sikkerhedsindustrien. Vi har et godt team, som er omhyggeligt udvalgt med baggrund fra elektronik- og IT-branchen, vore medarbejdere har en virkelig god ”korpsånd” og et overvældende engagement i løsningen af de opgaver vi arbejder med. Der er i virksomheden stor forståelse for, at vi ikke vil konkurrere ensidigt på prisen, så derfor satser vi i stedet på kvalitet og god service. Vi arbejder på et højt teknisk niveau og er ikke bange for ny teknologi eller komplicerede løsningsmodeller. Vi er på forkant med udviklingen, hvilket har ført os i spidsen, når ny teknologi, ny software eller nye systemer skal introduceres i Danmark. Vi er certificeret af Sikkerhedsbranchen til installation og service af godkendte tyverialarmer og kameraovervågning. Vi er medlem af Dansk låsesmede forening. Alt kan overvåges 24 timer i døgnet fra vores kontrolcentral.Kontakt os for TV-overvågning, Tyverialarm, Låse, Alarmer, Sikring, Tågesikring, Videoovervågning, Kamera, Adgangskontrol, Adgangsstyring.Vi er stadig bedst i Sikring, låse og alarmerFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim