Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

MS Sikring ApS

Ahlgade 1
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30

Hjemmeside: www.mssikring.dk

DE SKAL IKKE SIKRE DEM FOR ENHVER PRIS, MEN TIL DEN RIGTIGE! MS Sikring er rustet til fremtiden i sikkerhedsindustrien. Vi har et godt team, som er omhyggeligt udvalgt med baggrund fra elektronik- og IT-branchen, vore medarbejdere har en virkelig god ”korpsånd” og et overvældende engagement i løsningen af de opgaver vi arbejder med. Der er i virksomheden stor forståelse for, at vi ikke vil konkurrere ensidigt på prisen, så derfor satser vi i stedet på kvalitet og god service. Vi arbejder på et højt teknisk niveau og er ikke bange for ny teknologi eller komplicerede løsningsmodeller. Vi er på forkant med udviklingen, hvilket har ført os i spidsen, når ny teknologi, ny software eller nye systemer skal introduceres i Danmark. Vi er certificeret af Sikkerhedsbranchen til installation og service af godkendte tyverialarmer og kameraovervågning. Vi er medlem af Dansk låsesmede forening. Alt kan overvåges 24 timer i døgnet fra vores kontrolcentral.Kontakt os for TV-overvågning, Tyverialarm, Låse, Alarmer, Sikring, Tågesikring, Videoovervågning, Kamera, Adgangskontrol, Adgangsstyring.Vi er stadig bedst i Sikring, låse og alarmer

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren