Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

PBL Projektering v/Peter Larsen

Østre Hovvej 9
4520 Svinninge

Telefon: 31 35 31 85


PBL Projektering finder du i Holbæk på adressen Ahlgade 1C, baggården. PBL Projektering er etableret i 2008, men vores medarbejdere har mere end 10 år’s erfaring indenfor den rådgivende branche. Vi arbejder med alle opgaver fra ide- til udførelsesfasen. I Vores opgaveløsning er vi i stand til at tilpasse os til netop din opgave, som er bygget på den erfaring vi har fra tidligere, så vi herved kan levere den rigtige rådgivning til Dem. Vi lægger stor vægt på at levere et produkt i høj kvalitet, så derfor er der i firmaet udarbejdet en kvalitetsplan, som er udarbejdet efter retningslinier fra F.R.I. Yderligere har vi tilknyttet lang række underrådgivere, således at vi altid er i stand til at give dig den korrekte rådgivning, også i komplicerede opgaver.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren