Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Selandia Lækagesporing ApS

Lærkevej 28
4300 Holbæk

Telefon: 70 70 19 15
Telefax: 59 44 12 46

Hjemmeside: www.70701915.dk

Lækagesporing udføres på skjulte rør i bygninger og terræn, ledningslokalisering, spindelsøgning, påvisning af gulvvarmeslanger, rørtætning, fejlsøgning på El. gulvvarme, fejlsøgning på El. kabler fra forsyningsenhed og til bolig. udføres for Elektrikere, VVS installatører, forsikringsselskaber og ikke mindst for private kunder. Så har du mistanke til en skade kontakt trygt os på tlf: 70701915 Som samarbejdspartner er vi de rette grundet vores knowhow, dygtige medarbejdere og ikke mindst vores attraktive priser. Hastesager ekspederes samme dag! Alle sager udføres inden for 3 dage efter afgivet ordre. Nyhed ! Keramisk rørtætning på vand eller varmerør med 1 års garanti, udføres uden ophugning eller frilægning af skadested. Vi udfører opgaven efter princippet tæt eller gratis! Den første tætning lavede vi i 2010 den er stadigvæk tæt!Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim