Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Holbæk Slot

Slotsvolden 2
4300 Holbæk

Telefon: 51 81 44 14

Hjemmeside: www.holbækslot.dk

God mad til fester giver glade gæster. Hold dit kommende arrangement hos os, det være sig bryllup, konfirmation, fødselsdage, firma arrangement, mad ud af huset, frokostordning og lign. i hyggelige og rummelige lokaler med højt til loftet. Kapacitet til i alt 74 siddende gæster og over 100 personer ved receptioner. Lokalerne ligger centralt i Holbæk – tæt ved fjorden, Holbæks gamle træskibshavn og tæt på offentlig transport. Ved slottet er rig parkeringsmulighed med stor parkeringsplads lige foran bygningerne. Om Slottet.Det oprindelige Holbæk slot blev opført af Valdemar Sejr tilbage i 1200-tallet og ejes i dag af Odd Fellow logen ”Kong Skjold”. MANDEN BAGSteen Petersen er uddannet kok og tjener fra Kong Hans Kælder i København og har erfaring fra en lang række eksklusive restauranter bag sig. Den høje faglige standard viderefører han i køkkenet og ved serveringen på Holbæk Slot. Der venter dig og dine gæster lækre madoplevelser, elegant serveret, med et glimt i øjet.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren