Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

CMC Maskinstation & Entreprise

Stærmosegård 1
4520 Svinninge

Telefon: 59266607

Hjemmeside: www.cmc-ms.dk

CMC er en moderne maskinstation- og entreprenørvirksomhed på Sjælland. Virksomheden blev dannet i 1981 af Claus Møller Christensen og dækker alle opgaver inden for landbrug og entreprise. I starten var hovedfokus på landbruget, men op gennem 1990'erne kom der flere og flere entreprenøropgaver til, så der i dag er en nogenlunde ligelig fordeling af arbejdsmængde på maskinstation og entreprenør. I dag er der ca. 25 ansatte og virksomheden drives i fællesskab af Claus Møller Christensen og Rasmus Møller Christensen. Hos CMC er kombinationen af en moderne maskinpark, dygtige medarbejdere, samt stor erfaring med til at sikre, at kvaliteten af det udførte arbejde er kompromisløs. CMC har base i Svinninge, men dækker hele Sjælland med både landbrugs- og entreprenørarbejde. Særligt på entreprenørsiden er vi eksperter i fiber blæse- og spulearbejde. Vi arbejder med alle opgaver inden for fiberetablering – et arbejdsområde vi har stor erfaring med og ekspertise i. CMC tror på, at positive og udadvendte medarbejdere er med til at optimere arbejdsgangen. CMC er altid klar til at tage nye udfordringer op og er ikke bange for at imødekomme nye opgaver og projekter.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren