Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Military Equipment Denmark A/S (MED)

Virkelyst 3
4420 Regstrup

Telefon: 59 43 03 00

Hjemmeside: www.med.dk

Military Equipment Denmark A/S (MED) leverer produkter og serviceydelser til kunder globalt indenfor både det offentlige og det civile forsvars- og sikkerhedsmarked. Desuden har MED udviklet og er specialister i miljørigtigt skydebanemateriel og i sikkerhedsmæssig korrekt opbygning af inden- og udendørs skydebaneanlæg og har dertil udviklet markedets mest miljørigtige oprensningsudstyr. MED tilbyder en række ydelser i form af uddannelse, professionel rådgivning, kvalificeret konsulentbistand, produktudvikling samt et særdeles fleksibelt servicekoncept med installation, vedligeholdelse, reparation og modernisering af skydebanemateriel og -anlæg. MED Group inkluderer tillige United Military Services A/S (se www.ums.as).

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren