Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Go2fitness.dk Holbæk

Østre Havnevej 11
4300 Holbæk

Telefon: 30 81 80 00

Hjemmeside: www.go2fitness.dk

Go2fitness er et nyt lavpris fitnesscenter med høj kvalitet. Efter mange år i branchen, kan vi derfor tilbyde top kvalitet til en pris helt i bund. Hos os får du bl.a. et område med flere forskellige maskiner til cirkeltræning. Det betyder, at du kommer hele kroppen igennem med blot 5 minutters opvarmning og herefter 20 minutters cirkeltræning. Er du mere krævende, er der mange andre muligheder med vores frie vægte og andre maskiner. Du får som medlem adgang til løbebånd, konditionsmaskiner, cykler og crosstrainere. Vi tilbyder desuden holdtræning og styrketræning i både maskiner og med frie vægte. Vi vil gøre alt for, at du vil få opfyldt dit ønske om vægttab, øget styrke og/eller mere energi. Dine børn er også velkomne i Go2fitness, hvor vi har et legeområde med forskellige aktiviteter, ja selv et barn i lift kan du have med. Go2fitness er fitness for hele familien – men desværre ikke for bodybuildere. Vi tilbyder desuden massage, kostvejledning og andre fitness relaterede tilbud.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim