Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Go2fitness.dk Holbæk

Østre Havnevej 11
4300 Holbæk

Telefon: 30818000

Hjemmeside: www.go2fitness.dk

Go2fitness er et nyt lavpris fitnesscenter med høj kvalitet. Efter mange år i branchen, kan vi derfor tilbyde top kvalitet til en pris helt i bund. Hos os får du bl.a. et område med flere forskellige maskiner til cirkeltræning. Det betyder, at du kommer hele kroppen igennem med blot 5 minutters opvarmning og herefter 20 minutters cirkeltræning. Er du mere krævende, er der mange andre muligheder med vores frie vægte og andre maskiner. Du får som medlem adgang til løbebånd, konditionsmaskiner, cykler og crosstrainere. Vi tilbyder desuden holdtræning og styrketræning i både maskiner og med frie vægte. Vi vil gøre alt for, at du vil få opfyldt dit ønske om vægttab, øget styrke og/eller mere energi. Dine børn er også velkomne i Go2fitness, hvor vi har et legeområde med forskellige aktiviteter, ja selv et barn i lift kan du have med. Go2fitness er fitness for hele familien – men desværre ikke for bodybuildere. Vi tilbyder desuden massage, kostvejledning og andre fitness relaterede tilbud.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren