Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Minus Til Plus Regnskabsservice ApS

Lundemarksvej 50
4300 Holbæk

Telefon: 30530330

Hjemmeside: www.minustilplus.dk

Minus til Plus Regnskabsservice udfører bogførings- og regnskabsmæssige opgaver indenfor alle brancher (rapportering, budgettering, debitor-/kreditorstyring, moms, lønbogholderi, klargøring af materiale til revisor, kontakt til revisor mv.). Der udføres også opgaver på chefniveau indenfor økonomi-, HR og IT – denne service kan aftales i det antal timer/den periode, der er behov for – det kan også være vikariat for en nøglemedarbejder der ikke er til rådighed (grundet sygdom/opsigelse mv.) hvor der kan være behov for hurtig tiltrædelse, så økonomifunktionen holdes i gang. Minus til Plus Regnskabsservice har mere end 25 års erfaring - vi anvender bl.a. NAV365, AX, Uniconta, Dinero, C5. Alle opgaver aftales individuelt og udføres enten hos Minus til Plus Regnskabsservice eller hos kunden.Kontakt os på 20293373 eller 30530330 og få en gratis og uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhedFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren