Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Minus Til Plus Regnskabsservice ApS

Lundemarksvej 50
4300 Holbæk

Telefon: 30 53 03 30

Hjemmeside: www.minustilplus.dk

Minus til Plus Regnskabsservice udfører bogførings- og regnskabsmæssige opgaver indenfor alle brancher (rapportering, budgettering, debitor-/kreditorstyring, moms, lønbogholderi, klargøring af materiale til revisor, kontakt til revisor mv.). Der udføres også opgaver på chefniveau indenfor økonomi-, HR og IT – denne service kan aftales i det antal timer/den periode, der er behov for – det kan også være vikariat for en nøglemedarbejder der ikke er til rådighed (grundet sygdom/opsigelse mv.) hvor der kan være behov for hurtig tiltrædelse, så økonomifunktionen holdes i gang. Minus til Plus Regnskabsservice har mere end 25 års erfaring - vi anvender bl.a. NAV365, AX, Uniconta, Dinero, C5. Alle opgaver aftales individuelt og udføres enten hos Minus til Plus Regnskabsservice eller hos kunden.Kontakt os på 20293373 eller 30530330 og få en gratis og uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhedFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim