Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kappel AgroCon

Sørningevej 15
4440 Mørkøv

Telefon: 30 38 13 19

Hjemmeside: www.agrocon.dk

Kappel AgroCon tilbyder konsulentydelser primært til virksomheder inden for landbrugsbranchen. Specielt på rapsområdet tilbyder vi stor faglig og kommerciel ekspertise. Vores fokus er at gøre det nemmere for jer at få løst jeres opgaver inden for bl.a. markedsføring og på tekniske/faglige områder. Med udgangspunkt i jeres behov skræddersyr vi løsninger og udfører opgaverne på det tidspunkt, som I har behov for support. Kappel AgroCon tilbyder ydelser fra kampagneplanlægning, medieplan, markedsanalyser, indsamling af viden for et givent emne eller område, artikler/ nyhedsbrevskrivning, præsentationer til afrapportering af data/resultater m.m. Det kan være fra små kortvarige opgaver til mere omfattende projekter som løses professionelt for at skabe merværdi for jeres virksomhed. Vi kan udføre opgaverne så I kan frigive interne ressourcer til at fokusere på jeres andre vigtige områder. Kontakt os for et uforpligtende møde eller tilbud.LinkedIn profil www.linkedin.com/in/dorthe-kappel-b9b65953Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim