Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kappel AgroCon

Sørningevej 15
4440 Mørkøv

Telefon: 30 38 13 19

Hjemmeside: www.agrocon.dk

Kappel AgroCon tilbyder konsulentydelser primært til virksomheder inden for landbrugsbranchen. Specielt på rapsområdet tilbyder vi stor faglig og kommerciel ekspertise. Vores fokus er at gøre det nemmere for jer at få løst jeres opgaver inden for bl.a. markedsføring og på tekniske/faglige områder. Med udgangspunkt i jeres behov skræddersyr vi løsninger og udfører opgaverne på det tidspunkt, som I har behov for support. Kappel AgroCon tilbyder ydelser fra kampagneplanlægning, medieplan, markedsanalyser, indsamling af viden for et givent emne eller område, artikler/ nyhedsbrevskrivning, præsentationer til afrapportering af data/resultater m.m. Det kan være fra små kortvarige opgaver til mere omfattende projekter som løses professionelt for at skabe merværdi for jeres virksomhed. Vi kan udføre opgaverne så I kan frigive interne ressourcer til at fokusere på jeres andre vigtige områder. Kontakt os for et uforpligtende møde eller tilbud.LinkedIn profil www.linkedin.com/in/dorthe-kappel-b9b65953

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren