Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Electromec Engineering

Kystlodden 2
4400 Kalundborg

Telefon: 59 52 61 04

Hjemmeside: www.electromec.dk

Electromec Engineering & Service leverer professionelle løsninger til styring, dataopsamling, overvågning og telemetri.Vi leverer en række standard løsninger til forskellige formål men skræddersyer også den kundetilpassede løsning, der opfylder helt specielle krav og ønsker.Vores standard løsninger har en bred anvendelse og vi lægger stor vægt på betjeningsvenlighed, sikkerhed og fleksibilitet.Vores mål er at levere fleksible, robuste og brugervenlige løsninger der står mål med brugerens forventninger og behov. Vi indgå gerne i tværfaglige projekter, hvor vi i fællesskab skaber unikke og professionelle løsninger.Vi søger hele tiden at udbygge kredsen af samarbejdspartnere som idag tæller: el-installatører, maskinbyggere og leverandører af analyseudstyr. Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak eller svare på spørgsmålElectromec har 15 års erfaring i opbygning og installation af automatiske systemer til mange forskellige formål. Vi lægger stor vægt på høj faglig kvalitet og personligt arrangementFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim