Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Den Miljøterapeutiske Organisation

Tornbrinken 2
4450 Jyderup

Telefon: 70 23 29 29

Email: dmo@dmo.dk
Hjemmeside: www.dmo.dk

Den Miljøterapeutiske Organisation er et højt specialiseret behandlingstilbud. Behandlingen er rettet mod unge, der har behov for støtte af tydelige professionelle voksne i et anerkendende miljø. Følsomme unge hvor angst, depression og psykosociale udfordringer er en del af deres hverdag. Unge med skizofreni, bipolar lidelse, autisme spektrum forstyrrelser, Emotionel Ustabil Personlighedsstruktur (EUP), selvskadende adfærd, OCD, angstproblematikker, Tourettes syndrom, tvangsprægede handlemønstre, ADHD og andre psykiske eller neurologiske problemstillinger. Sammen med vores gode medarbejdere ønsker vi at drive en organisation, der har overskud og ressourcer til at arbejde udviklende med vores tilbud og metoder. Vi ønsker at skabe de bedste rammer omkring unge såvel som medarbejdere. Vi bestræber os på at alle deltager i relevante faglige, og fagligt udviklende, sammenhænge. Den Miljøterapeutiske Organisation rummer lige nu 6 opholdssteder, botilbud, aflastningstilbud og Dagbehandlingstilbuddet Hjembækskolen. Ydelser: 1) Døgnbehandling (ophold) 2 Skoletilbud 3) Familiebehandlig 4) Efterværnstilbud 5) Støttekontaktopgaver 6) Aflastningstilbud 7) Psykiatrisk udredningFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim