Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Farmshop Enggaarden

Ringstedvej 178
4300 Holbæk

Telefon: 59 11 98 36


Farmshop EnggaardenEfter mere end 10 år med galleri og udstilling af egne billeder omdannes Enggaarden’s gamle staldlokaler til en spændende gård¬butik med bl.a. salg af vietnamesiske krukker – men også lækkert og nutidigt boliginteriør til inde og udelivet. Vi har rejst i Vietnam og besøgt vores leverandører og tilbyder vores kunder meget fordelagtige priser. Farmshop Enggaarden byder på et kæmpe udvalg af frost¬¬sikre sortlers-krukker i alle størrelser. Vi har kæmpe krukker, helt små krukker - alle er rustikke og enkle. I og bagved vores charmerende butik findes vores glaserede, frostsikre kruk¬ker i alle størrelser. Smukke kunst¬værker som er meget dekorative – selv uden plante! Skal stuen, terrassen eller drivhuset fornyes med nyt interiør, bugner butikken med lækre lammeskind, tæpper, puder, lys, vaser, lanterner mm. Vi har masser af velegnede gave-ideer og udsteder gerne gavekort! Kig forbi Farmshop Enggaarden i weekenderne eller ring på 28869836 for separat aftale. https://www.facebook.com/Farmshop-Enggaarden-985843024841461/Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim