Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

C. E. Larsen Byg ApS

Ravnsbjergvej 37
4560 Vig

Telefon: 21684458

Hjemmeside: www.celarsenbyg.dk

Solidt håndværk, faglig stolthed og god service kendetegner C.E. Larsen Byg ApS. C.E.Larsen Byg ApS er en traditionel tømrer og snedker virksomhed med mester selv og 12 medarbejdere. Vi tilbyder alle former for professionelt tømrer og snedkerarbejde, nybygning ombygning, renoveringer, udskiftning af døre og vinduer, tagarbejde og snedkerarbejde samt alt andet indenfor tømrer- og snedkerbranchen. Vores kunder er både private og erhverv og kan spænde lige fra den lille tømreropgave til den store totalentreprise. Vores dygtige håndværkere udfører alle opgaver med største omhu og med faglig stolthed.Står du og skal have et tilbud på en tømreropgave, så giv os et kald eller skriv til os på christian@celarsenbyg.dk, så ringer vi dig op hurtigst muligt.…og fik vi sagt at vi naturligvis er medlem af Dansk Håndværk som er din garantiordning for et ordentlig udført stykke håndværk.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren