Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Sjællands Teater

Vimmelskaftet 27
4300 Holbæk

Telefon: 59595988
Telefax: 59444016

Hjemmeside: www.fairplay.dk

Teatret Fair Play – egnsteater for børn og unge! Med spillestedsadressen Borchsvej 3.På Teatret Fair Play laver vi forestillinger, der viser verden her og nu – forestillinger, der møder sit publikum, der hvor de er. Teater i øjenhøjde! Ambitionen er at lave vedkommende forestillinger af høj kunstnerisk kvalitet: fra det episk dramatiske til det poetisk musikalske. På Teatret Fair Play arbejder vi med den skrevne tekst, og vi fokuserer på ny dansk dramatik – altid med den gode historie i centrum. Teatret Fair Play har eksisteret siden 1972, siden 2010 som egnsteater i Holbæk Kommune.Vores hus på Borchsvej har plads til mellem 40 og 80 tilskuere, afhængigt af hvilken forestilling, vi viser. Udover vores egne forestillinger viser vi gæstespil fra andre dygtige børneteatre. Vi laver også workshops for skoleklasser og særlige praktikforløb for unge mennesker. Teatret Fair Play er en af initiativtagerne bag Holbæk Drama College, og medarrangør af den lokale dansefestival ”Dans med Holbæk”, der er en del af den internationale SWOP-festival.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren