Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Fairplay - en del af Sjællands Teater

Borchsvej 3
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 85 95

Hjemmeside: www.fairplay.dk

Teatret Fair Play – egnsteater for børn og unge!På Teatret Fair Play laver vi forestillinger, der viser verden her og nu – forestillinger, der møder sit publikum, der hvor de er. Teater i øjenhøjde! Ambitionen er at lave vedkommende forestillinger af høj kunstnerisk kvalitet: fra det episk dramatiske til det poetisk musikalske. På Teatret Fair Play arbejder vi med den skrevne tekst, og vi fokuserer på ny dansk dramatik – altid med den gode historie i centrum. Teatret Fair Play har eksisteret siden 1972, siden 2010 som egnsteater i Holbæk Kommune.Vores hus på Borchsvej har plads til mellem 40 og 80 tilskuere, afhængigt af hvilken forestilling, vi viser. Udover vores egne forestillinger viser vi gæstespil fra andre dygtige børneteatre. Vi laver også workshops for skoleklasser og særlige praktikforløb for unge mennesker. Teatret Fair Play er en af initiativtagerne bag Holbæk Drama College, og medarrangør af den lokale dansefestival ”Dans med Holbæk”, der er en del af den internationale SWOP-festival.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim