Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Hørlyck Entreprise A/S

Gl Ringstedvej 33
4300 Holbæk

Telefon: 26 59 39 05

Hjemmeside: www.hhentreprise.dk

Tidligere rådgiver Lars Hørlyck og entreprenør Morten C. Henriksen dannede Hørlyck & Henriksen Entreprise A/S i februar 2019. Vi tilbyder totalentrepriser, så bygherre kun skal have én indgang og én samarbejdspartner, og vi leverer stram byggestyring og økonomisk gennemsigtighed i alle processer. Med vores sammenbragte kompetencer leverer Hørlyck & Henriksen Entreprise A/S det bedste fra to verdener. Vi har rådgiverens øje både for detaljerne og de store linjer i byggeprocessen – vi gennemskuer de kritiske punkter undervejs. Samtidig besidder vi entreprenørens evne til at se muligheder, sikre dynamik og finde løsninger. Som totalentreprenør overvåger vi det samlede budget, vi styrer tidsplanerne og har al dialog med bygherre. Vores fornemste opgave er at give bygherre et fuldt overblik over byggeri og økonomi og bygherre skal ikke forholde sig til en række rådgivere, leverandører og entreprenører. Ud over totalentrepriser tilbyder vi også hovedentrepriser og entreprisestyring samt udbyder fag- og storentrepriser inden for totalentrepriser. Vi har raffineret vores projektledelse og byggestyring gennem det meget store antal byggerier, som vores ledelse og medarbejdere har været involveret igennem tre årtier.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren