Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Mastercoach Inger Petri

Brorfeldevej 2
4350 Ugerløse

Telefon: 61760657

Hjemmeside: www.ingerpetri.dk

Mastercoach og foredragsholder Inger PetriStår du i noget, som påvirker dit liv mærkbart og som hindrer dig i at leve dit liv som du ønsker?Sover du dårligt om natten, kører tankerne i ring eller er din drivkraft og motivation forsvundet?Har du lyst til at lære at forstå stress, være opmærksom på din egen stress, komme af med din stress og forebygge fremtidig stress? Så kom til mig. Jeg laver samtaleforløb med dig, så du igen kan være noget for dig selv, din ægtefælle, dine børn og dit arbejde. Af foredrag har jeg "Helterejsen og Balancekunsten" - om hvordan vi reagerer på og håndterer forandringer i vores liv. Eller " Det store spring - om at turde forandringen" - om min egen baggrund for at tage springet fra 30 år i finanssektoren til at blive selvstændig, tankerne bag og motivationen for beslutningen om at blive mastercoach. Ja, og hvad er en mastercoach? Læs mere på min hjemmeside www.ingerpetri.dk eller kontakt mig på mobil 61760657 eller på kontakt@ingerpetri.dkFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren