Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Mastercoach Inger Petri

Brorfeldevej 2
4350 Ugerløse

Telefon: 61 76 06 57

Hjemmeside: www.ingerpetri.dk

Mastercoach og foredragsholder Inger PetriStår du i noget, som påvirker dit liv mærkbart og som hindrer dig i at leve dit liv som du ønsker?Sover du dårligt om natten, kører tankerne i ring eller er din drivkraft og motivation forsvundet?Har du lyst til at lære at forstå stress, være opmærksom på din egen stress, komme af med din stress og forebygge fremtidig stress? Så kom til mig. Jeg laver samtaleforløb med dig, så du igen kan være noget for dig selv, din ægtefælle, dine børn og dit arbejde. Af foredrag har jeg "Helterejsen og Balancekunsten" - om hvordan vi reagerer på og håndterer forandringer i vores liv. Eller " Det store spring - om at turde forandringen" - om min egen baggrund for at tage springet fra 30 år i finanssektoren til at blive selvstændig, tankerne bag og motivationen for beslutningen om at blive mastercoach. Ja, og hvad er en mastercoach? Læs mere på min hjemmeside www.ingerpetri.dk eller kontakt mig på mobil 61760657 eller på kontakt@ingerpetri.dkFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim