Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Bikesport

Springstrup 9
4300 Holbæk

Telefon: 59 44 06 70

Hjemmeside: www.bikesport.dk

Holbæk Cykelcenter er blandt Danmarks top 5 største fysiske butikker med næste 2.000 kvm. Vi sælger cykler, alt fra børnecykler, racercykler og mountainbike i alle pris niveauer og både til begyndere og professionelle ryttere. Vi har beklædning til hver en lejlighed inden for cykling samt tilbehør/komponenter i vores fysiske butik samt over internettet bikesport.dk. Vi sælger vore produkter til kunder i såvel Danmark som øvrige nordiske lande. Vores værksted består af uddannede cykelmekanikere som reparerer samt yder service på alle typer cykler, gafler og hjul. Vores målsætning er dag til dag service. Det vil sige, at når du afleverer din cykel, er den klar igen næste hverdag! Hvis din virksomhed har et cykelhold mådes vi gerne for, at lave en virksomhedsordning. Tag kontakt til Claus Madsen på tlf. 5944 0670 eller skriv til os på info@bikesport.dk Hvis du ikke allerede kender os eller har besøgt os i vores butik i Holbæk vil det være en oplevelse for dig som cykelrytter at ligge vejen forbi. Vi giver en kop kaffe ??

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren