Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Jyske Bank A/S Holbæk

Bysøstræde 10
4300 Holbæk

Telefon: 89890810
Telefax: 89890811

Hjemmeside: www.jyskebank.dk

Bliv kontaktet og find ud af, om Jyske Bank er noget for dig. Sammen gennemgår vi din virksomheds økonomi og hører om dine ønsker for fremtiden. Bagefter får du et oplæg på, hvad vi kan gøre for dig og din virksomheds økonomi. Bliv erhvervskunde i Jyske BankUdgangspunktet for et godt samarbejde er, at vi kender hinanden godt. Derfor beder vi dig angive branche, størrelse, godkendt revisor mv. På den måde får vi et billede af, hvilken type forretning du driver, og dermed kan vi matche virksomheden med en rådgiver med speciale i din virksomhedstype. Bemærk, at Jyske Bank ikke etablerer kundeforhold med selskaber af typen IVS. Kontakt os for Bank, Finansiering, PengeinstitutFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren