Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

I-Strategi ApS

Ahlgade 40
4300 Holbæk

Telefon: 70279022

Hjemmeside: www.istrategi.dk

Vi indfrier din virksomheds drømme om online synlighed, kvalitet og vækst. i-Strategi har mange års erfaring med alle former for online markedsføring, webprogrammering og -design. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vores sikre team arbejder med hver deres specialiserede fagområde. Derfor er din virksomhed sikret kvalitet, kompetent faglighed og optimal online markedsføring og vækst. Det er det, vi er kendt for, og det vi fortsætter målrettet med.Kontakt os for Søgemaskineoptimering. Webshop og hjemmesideoptimering, AdWords og søgeord.Certificeret Google PartnerFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren