Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Bluetag ApS

Anemonevej 22
4300 Holbæk

Telefon: 29 26 72 29


Bluetag APS – Outsourcing af produkter til ØstenVi har specialiseret os i outsourcing af produkter og komponenter til Østen. Støbearbejde, ekstrudering, svejsearbejde, fræsning og andre typer af fremstilling, efterbearbejdning samt overfladebehandling af plast og metal. Direktør i Bluetag APS, Kim Schacht, har været bosiddende i Kina i 6 år og arbejdet med fremstilling af produkter i Østen i 10 år. Bluetag APS arbejder primært med fremstilling af kundespecifikke emner, men tilbyder også konsulentarbejde i forbindelse med outsourcing. Vi har egne medarbejdere i Kina, så du får dine varer i den ønskede kvalitet til den rigtige pris.Outsourcing til Østen - WE KNOWHOW Kontakt Bluetag APS, Telefon: 29267229 eller på mail: kim@bluetag.dk

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren