Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Bluetag ApS

Munkevænget 36
4300 Holbæk

Telefon: 29267229


Bluetag APS – Outsourcing af produkter til ØstenVi har specialiseret os i outsourcing af produkter og komponenter til Østen. Støbearbejde, ekstrudering, svejsearbejde, fræsning og andre typer af fremstilling, efterbearbejdning samt overfladebehandling af plast og metal. Direktør i Bluetag APS, Kim Schacht, har været bosiddende i Kina i 6 år og arbejdet med fremstilling af produkter i Østen i 10 år. Bluetag APS arbejder primært med fremstilling af kundespecifikke emner, men tilbyder også konsulentarbejde i forbindelse med outsourcing. Vi har egne medarbejdere i Kina, så du får dine varer i den ønskede kvalitet til den rigtige pris.Outsourcing til Østen - WE KNOWHOW Kontakt Bluetag APS, Telefon: 29267229 eller på mail: kim@bluetag.dkFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren