Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

DitoBus Gruppen A/S

K.P.Danøsvej 2
4300 Holbæk

Telefon: 59 27 40 00
Telefax: 59 44 07 66

Hjemmeside: www.ditobus.dk

DitoBus Gruppen har tre forretningsområder: Turistbusser, minibusser og rutebusser.DitoBus Excursions A/S – turistbusser, VIP busser. DitoBus Excursions har rejsearrangører, virksomheder, kommuner, foreninger, klubber og privatpersoner som kunder. Også Region Sjælland er kunde med fire patient busser.DitoBus Linjetrafik A/S – rutebusser. DitoBus Linjetrafik har én stor kunde: Trafikselskabet Movia.Movia er trafikselskab for Østdanmark og ejes af alle kommuner øst for Storebælt samt Region Sjælland og Region Hovedstaden. Movia planlægger og udbyder al kollektiv bustrafik i Østdanmark, mens kommunerne og regionerne betaler.Torkilstrup Bus A/S – servicetrafik og minibusser. Torkilstrup Bus har kommuner, institutioner, privatpersoner og Movia som kunder.Det er målet for DitoBus Gruppen at være blandt Danmarks absolut bedste virksomheder inden for busdrift.Brug os når det gælder Buskørsel, Erhvervsrejser, Grupperejser, Handicapkørsel, Liftbusser, Persontransport, Rejser, Studierejser, Turistkørsel, VIP-busserFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim