Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Olaf Jensen A/S

Drusebjergvej 18
4520 Svinninge

Telefon: 59 26 42 99
Telefax: 59 26 43 16

Hjemmeside: www.olafjensen.dk

Olaf Jensen a/s beskæftiger sig hovedsageligt med lastbiltransport i Danmark under alle former. Dertil kommer: Udlejning af containere og køreplader. Levering af alle former for byggematerialer og genbrugsmaterialer, flis mm. Udførsel af jordprøver og analyse. Vi mønstrer i dag 40 trækkende enheder, 40 påhængs-/sættevogne og over 150 containere fra 10-40 m3. Vi udfører næsten alle former for transporter med Entreprenørmaterialer og maskiner, Asfalt, Halm, korn og foderstoffer og kartofler. Hertil kommer kørsel med skibscontainere fra 10-20 fod samt kølecontainere. Kørsel med affaldscontainere i størrelser fra 10-40 m3. Kran/grab kørsel udføres med kraner op til 40 TM, Kørsel af brænde med eller uden kran. I foråret tager vi gerne turen rundt med glade Studenter. Olaf Jensen udlejer containere, affaldscontainere og køreplader:• Skibscontainere (10 og 20 fod) med forsikringsgodkendt lås og låsebom til opbevaring• Kølecontainere (20 fod) med forsikringsgodkendt lås og låsebom• Affaldscontainere (10-40m3) - både åbne og lukkede. Individuelle tømningsbehov aftales i kortere eller længere perioder• Standardjernplader (2 x 3m, tykkelse på 14 mm og vægt ca. 700 kg) samt specialplader på forlangende. Containerkørsel, Entreprenørkørsel, Farligt gods, VognmandsvirksomhedFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim