Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Ecoxell A/S

Omfartsvejen 16
4300 Holbæk

Telefon: 59450410

Hjemmeside: www.thermozell.dk

Thermozell-leverandør/entreprenør. Vores vision er at fabrikere, markedsføre og udføre komplette entrepriser, hvor kunden har behov for lette moderne gulvopbygninger, som klarer nutidens krav. Vores målgruppe er større projekter, hvor vores kombination af logistik og maskinudrustning giver op til 800 m2 færdige gulve per arbejdsuge. Ved udelukkende at anvende genanvendt EPS (flamingo-isolering) som råvare, i kombination med kendte dokumenterede materialer, har vi en tydelig miljø-profil. Samarbejdet med andre leverandører betyder at vi kan tilbyde vores kunder komplette løsninger og færdige koncepter. Vi er medlem af Dansk Byggeri og har et kvalitetssikringsprogram, som er tilpasset til bygge-branchen.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim