Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

HSCdotDK Skiltecentret A/S

Holbækvej 87
4420 Regstrup

Telefon: 59450404
Telefax: 59444647

Email: ka@hsc.dk
Hjemmeside: www.hsc.dk

A/S Skiltecentret HSCdotDK er en 30 år gammel virksomhed, med rødder helt tilbage fra den tid hvor tekster og logo blev håndmalet på skilte og biler. I dag er vi et stærkt team der har til huse på 3000 m2 i Holbæk. Her er vi både uddannede grafikere og skiltemalere og med mange år i branchen, er vi en solid samarbejdspartner. Ydermere råder vi over et stort hold af erfarne montører, der dagligt kører i hele landet. Ligeledes er der tilknyttet et stort hold eksterne montører, der kan træde til ved meget store opgaver- f.eks. ændre flere hundrede butikker i løbet af ganske kort tid. Kontakt os for bildekorationer, facadeskilte, gavlmalerier, indvendig skiltning, laminering, markiser, neon & lys, posterprint, serigrafitryk, skilte, solfilm, storformat print, streamers, totalleverandør, udstillingssystemerFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren