Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

HSCdotDK Skiltecentret A/S

Holbækvej 87
4420 Regstrup

Telefon: 59 45 04 04

Email: ka@hsc.dk
Hjemmeside: www.hsc.dk

A/S Skiltecentret HSCdotDK er en 30 år gammel virksomhed, med rødder helt tilbage fra den tid hvor tekster og logo blev håndmalet på skilte og biler. I dag er vi et stærkt team der har til huse på 3000 m2 i Holbæk. Her er vi både uddannede grafikere og skiltemalere og med mange år i branchen, er vi en solid samarbejdspartner. Ydermere råder vi over et stort hold af erfarne montører, der dagligt kører i hele landet. Ligeledes er der tilknyttet et stort hold eksterne montører, der kan træde til ved meget store opgaver- f.eks. ændre flere hundrede butikker i løbet af ganske kort tid. Kontakt os for bildekorationer, facadeskilte, gavlmalerier, indvendig skiltning, laminering, markiser, neon & lys, posterprint, serigrafitryk, skilte, solfilm, storformat print, streamers, totalleverandør, udstillingssystemer

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren