Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Brorfelde Observatorium

Observator Gyldenkernes Vej 3
4340 Tølløse

Telefon: 72 36 36 36

Hjemmeside: www.brorfelde.dk

Observatoriet ved Brorfelde er et opdagelsescenter med fokus på astronomi, geologi, natur og teknik. Henover året besøges det af mange forskellige gæster: Familier og andre privatpersoner, virksomheder og foreninger samt skole og gymnasieklasser. På Observatoriet kan alle komme tættere på naturvidenskaben og lære at få øje på at se. Der er åbent hver weekend 11-16 og til særarrangementer henover året. Virksomheder og foreninger kan booke flerdagesforløb via Observatoriets hjemmeside.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren