Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Ingvard Christensen A/S

Skimmedevej 10
4390 Vipperød

Telefon: 59433512
Telefax: 59442639


Kontoret er en arbejdsplads, der stiller store krav til både de enkelte møbler, og til sammensætningen og indretningen af lokalerne. Ingvard Christensens løser indretningsopgaver for private såvel som offentlige virksomheder i Danmark og i udlandet. Vore indretningskonsulenter tænker både i detaljer og helheder, når vi skaber rammerne for effektive og æstetisk gennemtænkte arbejdspladser. Vi har altid øje for værdien af, at kontoret sender de rigtige signaler til kunder og andre besøgende.Ingvard Christensen er med i processen fra start til slut - fra udfærdigelse af komplette indretningsskitser til endelig monteringKontakt os for den professionelle rådgivning og løsning på erhvervsmøbelindretning, hvad enten det gælder møbler til kontorer, hoteller, forretning/butik, skoler eller industri.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren