Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Holbæk Køl A/S

Rørvangsvej 43
4300 Holbæk

Telefon: 59657300

Hjemmeside: www.4300cool.dk

Holbæk Køl A/S udfører tilbyder salg, serviceaftaler og lovpligtige eftersyn på køle- og fryseanlæg til industri, storkøkkener og kantiner, restauranter og butikker/detailhandel. Vi giver gerne tilbud på opgaver på jeres køle- og frostrum, industrikøleskabekølediske, frysediske og skabe, drikkevandskølere og ismaskiner. Vi leverer og servicerer også aircondition og klimaanlæg til industri og erhverv samt affugtere. Vi tilbyder energioptimering af køleanlæg, så de er forberedt til kommende normer. Vi leverer også varmepumper til boliger for private og erhvervFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren