Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Hf-Forsikring G/S

Ahlgade 41
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 26 94


HF FORSIKRING er ejet af forsikringstagerne. HF FORSIKRING G/S er et gensidigt selskab, som ejes af medlemmerne (forsikringstagerne). Det vil sige, at du som forsikringstager i kraft af dine forsikringer i HF FORSIKRING G/S er medejer. Vores forretningsområder er Sjælland, Lolland-Falster og Samsø.ErhvervsforsikringerHF FORSIKRING tilbyder en bred vifte af forsikringer til erhvervslivet. Vi henvender os primært til mindre håndværksvirksomheder, servicevirksomheder og detailhandel. Manglende forsikringsdækning kan betyde store økonomiske tab for virksomheden. Vi kan sammen med dig skræddersy den rigtige forsikringspakke, tilpasset din virksomhed inden for følgende områder: Brand, Tyveri, Vandskade, Driftstab, Bygningsforsikring, Motorkøretøjsforsikring, Ansvars- og arbejdsskadeforsikring m.m.Kontakt os for Forsikring og Pension.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren