Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Holbæk Cykler - Bike & Co.

Smedelundsgade 37
4300 Holbæk

Telefon: 35 13 15 89


Holbæk Cykler - Bike & Co. sælger til såvel private som erhverv og er leveringsdygtige i nye cykler uanset om det er EL-cykler, Citybikes, Touring, Racing, Mountainbikes, Børnecykler, Urban, Ladcykler og Anhængere.Vi fører bl.a. mærkerne Batavus, Kildemoes, Trek, Mosquito, Nishiki mm.Vi reparerer alle mærker og vore erfarne medarbejdere løser altid dit cykelbehov og vejleder til den bedste løsning på dine cykelønsker.Butik og værksted er certificeret som Din Cykelfagmand med 5 ud af 5 stjerner - vi har fokus på kundeservice.Vi kan også lave et godt tilbud til virksomhedens personaleklub eller hvis I vil benytte cykler i jeres markedsføring.Vi har cyklen til dig uanset om det er til motions eller cykelløb, transport til og fra job, hente og bringe børn, familieudflugten på cykel mm.Vi kan ikke garantere medvind - men EL-cyklen løser det problem - og vi giver altid garanti for en god cykelservice!Er din virksomhed medlem i Holbæk Erhvervsforum giver vi altid 10 % på reparationer og køb af ny cykel (ift. normalpris).Der er nu også mulighed for at leje en EL-cykel for 500 kr. pr. uge (beløbet fratrækkes købsprisen, hvis du efterfølgende køber cyklen).

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren