Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Eriksens Vinhandel

Nygade 4
4300 Holbæk

Telefon: 59432567

Hjemmeside: www.evh.dk

Den lokale Vinhandel - med vestsjællands største udvalg i Vine - Spiritus - Tobak.Eriksen Vinhandel har eksisteret i 15 år. Vinhandlen huserer i Nygade 4, 4300 Holbæk, hvor hver kvadratmeter af de i alt 180 kvm store butikslokale er fyldt med spændende specialiteter. Et stort udvalg af delikate og eksklusive dråber præger vinhandlen, som især har specialiseret sig inden for whisky, cognac og portvin, men har desuden et bredt udvalg af spændende rød- og hvidvine samt en række spiritustyper. Sortimentet rummer desuden en lang række smagfulde tobaksblanding samt et flot udvalg af piber og Zippo lightere. Aromafyldte og friskkværnede kaffeblandinger vil også være at finde i vinhandlen, som desuden jævnligt afholdninger smagninger inden for udvalgte temaer. Seneste nyheder hos Eriksen Vinhandel - egne flødeboller med egen romaftapning fra Trinidad, Eriksen Øl med egen romaftapning, gavekurve fyldt med spændende delikatesser - samt meget meget mere - kig forbi og bliv inspireret!Alt i alt en perle for de delikate ganer.....Specialister i Whisky, Rom og CognacFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim