Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Svinninge Beton Industri A/S

Nordgårde 1
4520 Svinninge

Telefon: 41 90 54 85


Svinninge Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton, og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Efterspørgslen på betonelementer er stor, og virksomhederne er bla. leverandører til mange store byggerier i hovedstadsområdet. Virksomheden øger løbende produktionskapaciteten i takt med at efterspørgslen fra kunder og samarbejdspartnere stiger. Produktionsudstyret blev taget i brug i efteråret 2018. Fabrikkens nye og moderne produktionsudstyr,kombineret med det mest moderne og professionelle IT-udstyr og software sikrer at virksomheden er godt rustet til udbygningen i årene der kommer. Med det nuværende aktivitetsniveau i byggebranchen forventes de nuværende 65 medarbejdere udvidet til ca. 85 ansatte i løbet af 2019. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper og kan i øvrigt tilbyde totalleverancer af komplette råhuse. Yderligere produceres der elementer til tanke, infrastruktur og landbrug.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim