Spring til indhold

Medlem-til-medlem-tilbud

Som medlem i Holbæk Erhvervsforum har I her mulighed for at tilbyde arrangementer og produkter/ydelser til andre medlemmer, når de tilbydes på særlige medlemsvilkår; Eksempelvis til rabatpris for andre medlemmer af Erhvervsforum eller på andre særlige vilkår.

Aktuelle tilbud:

Få 10 % rabat på smagen af skandinavisk sommer i din cocktail

Hos Vault of Spirits kan du som medlem hos Holbæk Erhvervsforum få 10% rabat på vores fantastiske Mulberry Rose Aquavit. Lad dig ikke skræmme over navnet ”Aquavit” for det her er sommerens musthave i de iskolde cocktails.

Få et ProcesTjek med rabat fra Dcide

Har du brug for overblik over, hvilke af virksomhedens processer du kan optimere og hvilke det kan betale sig at digitalisere? Med et ProcesTjek får du et serviceeftersyn af virksomheden, der giver overblik over, hvor du kan effektivisere og digitalisere dine processer og hvordan du skal prioritere opgaverne i forhold til hinanden.

home Holbæk

Spar mindst 15% på salæret ved salg af din ejendom uanset om det er fritidshus, villa, ejerlejlighed eller erhvervsejendom.

Tilbud i e-economic fra RR Gruppen

Hvis du vil have nyt økonomisystem kunne e-conomic være en super løsning - RR gruppen tilbyder rabat til medlemmer i forbindelse med opsætning

Spar 10 % på Erhvervsrengøring

SPAR 10% på ERHVERVSRENGØRING, EJENDOMSSERVICE, VINDUESPOLERING og RENHOLDSERVICE I 2016

1 times gratis rådgivning med AktivFinans

Har du brug for et bedre overblik over din økonomi?

Nybolig Holbæk

Spar 15% på salæret ved salg af egen bolig.


Feedback

Sidst opdateret

19.06.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Kontakt

Niels Nielsen
Erhvervskonsulent
Telefon: 30 66 14 11
Mail: niels@heforum.dk