Spring til indhold

PrototypePortalen.dk

Portalen hvor iværksættere og virksomheder mødes for at udvikle produkter.

Prototype

Er du iværksætter og ønsker hjælp til at udvikle din prototype eller finde en producent til dit nye produkt? Så er du kommet til det rette sted.

PrototypePortalen.dk er et webbaseret forum, hvor iværksættere kan finde Holbæk-virksomheder, der vil hjælpe med at forvandle en god idé til et fysisk produkt.

Her byder mere end 70 produktionsorienterede virksomheder fra Holbæk-området sig til som rådgivere for iværksættere fra hele landet, der har brug for at få udarbejdet en prototype af deres idé eller tegning. Portalen fortæller på overskuelig vis, hvilke kompetencer og specialer (produktion, mekanik, elektronik, teknik, industrielt design, rådgivning etc.) de enkelte virksomheder kan byde ind med, så iværksætteren meget hurtigt kan spore sig ind på de rigtige samarbejdspartnere.

Når iværksætterne kommer i kontakt med virksomhederne gennem PrototypePortalen.dk kan det resultere i en prototype, men også i et mere videregående samarbejde mellem parterne. F.eks. efterfølgende serieproduktion til gavn for begge parter.

PrototypePortalen.dk er udviklet af Holbæk Erhvervsforum i samarbejde med Dansk Iværksætterforening og med midler fra Industriens Fond.

Besøg PrototypePortalen.dkFeedback

Sidst opdateret

05.07.2016

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Kontakt

Bodil Islann
Erhvervskonsulent
Telefon: 26 39 79 69
Mail: bodil@heforum.dk