HR-netværk

HR-netværk

Holbæk Erhvervsforum har igennem en årrække medvirket i et HR-netværk; typisk for HR-medarbejdere i små og mellemstore virksomheder i Holbæk Kommune.
NETVÆRKET ER PT. IKKE AKTIVT, DA DER IKKE ER REGISTRERET DELTAGERE I NETVÆRKET

I netværket kan HR-medarbejdere/-ansvarlige, som måske ikke har kolleger på HR-området i hverdagen i egen organisation/virksomhed, få sparring og videndele med kolleger fra andre virksomheder i Holbæk Kommune. Her sættes der fx fokus på personalehåndbog, stresshåndtering og MUS-samtaler. Endvidere deltager netværket i fællesskab i relevante HR-arrangementer.
HR-netværket mødes tre-fire gange årligt og består af følgende:

  • Niels Nielsen, Holbæk Erhvervsforum

Er du interesseret i at høre mere om HR-netværket, så kontakt erhvervskonsulent Niels Nielsen som supporterer netværket.

Niels Nielsen
Erhvervskonsulent
Telefon: 30 66 14 11
Mail: niels@heforum.dk

Kontakt

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram