Kender du din virksomheds CO2-regnskab?

Bæredygtig omstilling | Vækstnetværket

Vi åbner denne gang op for Vækstnetværket, hvor du har mulighed for at få hands-on erfaring med, hvordan der konkret og lavpraktisk kan arbejdes med bæredygtig omstilling og CO2-regnskab i din virksomhed. Er du allerede godt i gang med denne del, så får du inspiration til at arbejde videre med en regulær strategi for din virksomheds grønne omstilling - både når det gælder valg af tiltag, sikring af dokumentation og brugen af dette i din markedsføring.

Vi mødes kl.15 i Stenlille Grusgrav. OBS: Udendørs arrangement - husk påklædning efter vejret

Rundvisning
Vi starter med en tur hele vejen rundt i grusgraven, hvor I skal gå "Verdensmålsturen"
Christian Kalle og Anette Kalle Larsen fortæller undervejs om drift og produktion i grusgraven samt om grusgravens bæredygtige omstilling.

Dagens Præsentation
Bæredygtig omstilling i virksomheder - hvad indebærer det? - hvordan kommer man i gang?
V. Christian Kalle, Stenlille Grusgrav og Anette Kalle Larsen, Bureau P

Bæredygtig omstilling i en juridisk kontekst
v. Dan Jordy, partner og advokat hos DreistStorgaard

Hvilke konkrete krav fra EU vil virksomheder blive mødt med, når de fremover i deres ledelsesberetning skal rapportere på en række konkrete bæredygtighedsstandarder vedrørende miljø, sociale forhold og god selskabsledelse (ESRS). Hvilke typer virksomheder er underlagt disse krav?

Spørgsmål/debat

  • Er krav om mere bæredygtighed noget I oplever i jeres branche i dag? - vil der komme flere krav i fremtiden?
  • Er der nogle områder, hvor I allerede i dag er i gang med bæredygtig omstilling? - Er der andre områder, hvor I ikke er i gang?

Netværket for Vækst
v. Jens Lerager

Tak for i dag

Tidspunkt

31/05/2023
15:00-18:00
-

Sted

Stenlille Grusgrav Aps
Omkørselsvejen 1A
4295 Stenlille

Tilmelding

Senest tilmelding fredag d. 26. maj kl. 12:00

Pris

Gratis

Andet

Tilmeld

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.
0,00 kr.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram