Temamøde: Byggeri, sparring og netværk

Byggetema, sparring og netværk

Der er travlhed i byggeriet i disse år samtidigt med, at vi som udførende, rådgivere, bygherrer og kommunale byggesagsbehandlere skal forholde os til stadigt flere krav – ift. BR18, bæredygtigt byggeri mm. Det har vist sig, at dette bla. giver nogle udfordringer i forbindelse med udfærdigelse af Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner i henhold til DS 1140 og SBi-anvisning 271 og her er det selvfølgelig vigtigt at både rådgivere, udførende  og certificerede brand- og statikrådgivere er enige om, hvad der skal til.

Det og andre emner sætter vi spot på ved dette møde – og inviterer ind til fællesmøde, hvor vi på tværs af funktioner kan høre og drøfte, hvordan vi bedst løfter opgaverne ift. de krav der stilles. Vi slutter eftermiddagen af med et måltid mad og netværk.

 

Foreløbigt program:

 • Kl. 15.00 Velkomst
 • Kl. 15.10 Del1-BR18 har siden indførelsen givet både muligheder og udfordringer for såvel projekterende som udførende samt i byggesagsbehandlingen.
  Kort om erfaringerne med:
  Bygningsreglementet BR18, herunder byggesagsbehandlingstider samt certificeringsordningerne brand og statik
  Det har vist sig, at dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner (DS 1140) volder mange entreprenører problemer/frustrationer, da de ofte oplever, at de certificerede statikere ikke vil godkende deres dokumentation. v/ Benny Lillelund, DI Byggeri
 • Kl. 15.50 Kort Pause
 • Kl. 16.00 Del2-Praktisk tilgang til Dokumentation og kontrol af bærende konstruktioner for udførende i henhold til BR18, DS 1140, DS/INF 1140, DS/EN 1990 og SBi 271
 • Hvad kan vi sammen gøre for, at vi får bedre processer og projekter? v/ Benny Lillelund, DI Byggeri
 • Kl. 16.40 Praktisk case – Genanvendelse af byggematerialer: Holbæk kommune nedrivninger en spejderhytte, hvor der fra start har været fokus på økonomi- og materialeregistrering. Hvordan anvendes materialerne så i praksis, når man projekterer den tandlægeklinik, hvor mange af materialerne skal anvendes? v/Niels Thun-Rasmussen, Vækst & Bæredygtighed
 • Kl. 17.00 Praktisk case – Knabstrup Skole & Børnehus - DGNB-Guld-certificeret byggeri (forventes færdigt efter sommerferien). Hvad har vi lært? v/Søren Kofod, Vækst & Bæredygtighed
 • Kl. 17.30 Afslutning og klargøring til spisning/netværk fra 18:00-19:30 (1 ret + 1 øl/vand/glas vin)

Tidspunkt

28/09/2023
15:00-19:30
15:00-19:30

Sted

Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk

Tilmelding

Senest tilmelding torsdag d. 21. september 2023

Pris

Medlemmer i Holbæk Erhvervsforum/Byforum: Pris: 250,- inkl. moms pr. deltager (betales ved tilmeldingen og gælder for møde, kaffe, kage, vand og spisning)

Ikke-medlemmer: 500,- inkl. moms pr deltager (du bliver kontaktet mhbp. betaling inden arrangementet)

(Bemærk: Er du medlem i Holbæk Murer- og Tømrermesterforening skal du stadig tilmelde dig, MEN IKKE foretage betaling, da det er aftalt, at Murer- og Tømrermesterforeningen efterfølgende faktureres for sine medlemmer)

Andet

Tilmeld

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.
0,00 kr.
Du bliver kontaktet mhbp. betaling inden arrangementet
Du bliver kontaktet mhbp. betaling inden arrangementet

Det siger vores medlemmer

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2023 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram