Skal du have en stand til Aftensalg i Holbæk Bymidte?

Skal du have en stand til Aftensalg i Holbæk Bymidte?

Er du iværksætter eller soloselvstændig og interesseret i at være synlig til Aftensalget d. 30. august?
Kom til infomøde og hør om de spændende muligheder for at deltage i Aftensalg, arrangeret af Holbæk Byforum. Takket være vores samarbejde kan vi nu tilbyde vores iværksætter-medlemmer og soloselvstændige muligheden for at få en stand til dette spændende arrangement. Dette er en enestående chance for dig som soloselvstændig eller iværksætter til at blive synlig i bybilledet.

Detaljer om infomødet:

Dato: 11. juli
Tid: 08:30
Sted: Holbæk Erhvervsforum, Ahlgade 1c, 4300 Holbæk

Vi er klar over at infomødet går lidt i kling med sommerferie. Men vi har vurderet, at chancen for at tilbyde jeres deltagelse på Aftensalg, er én vi gerne vil gribe.

Infomødet er eksklusivt for medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og henvender sig specifikt til iværksættere og soloselvstændige. På mødet vil vi præsentere detaljerne om Aftensalg, herunder mulighederne for deltagelse, praktiske informationer og hvordan du bedst muligt kan forberede dig til eventet. Dette er din mulighed for at øge din synlighed, skabe nye kundekontakter og styrke dit netværk.

Tilmelding:
Tilmeld dig senest d. 8. juli.

Vi ser frem til at se dig og hjælpe dig med at se om deltagelse på Aftensalg er noget for dig!

Bemærk venligst, at afholdelsen af informationsmødet afhænger af tilstrækkelig tilmelding.

Tidspunkt

11/07/2024
08:30-09:30

Sted

Holbæk Erhvervsforum

Ahlgade 1C

4300 Holbæk 2. sal

Tilmelding

Senest tilmelding d. 8. juli

Pris

Gratis - kun for medlemmer

Andet

Tilmeld

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.
0,00 kr.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram