Skab værdi med A.I. (kunstig intelligens)!

Kan du navigere i fremtidens digitale landskab?

Kære medlemmer og interesserede,

Holbæk Erhvervsforum inviterer til et inspirerende og lærerigt fyraftensmøde om kunstig intelligens (A.I.) med Morten Walsted og Bo Overgaard-Høifeldt - to erfarne eksperter indenfor innovation og IT-konsultation.

Arrangementet afholdes onsdag d. 7. juni kl. 15:00-17:00 på EUC Nordvestsjælland, Absalonvej 20, 4300 Holbæk.

Få en unik mulighed for at dykke ned i A.I. og dets potentiale for at transformere din virksomhed. I løbet af arrangementet, vil vi dykke ned i grundlæggende forståelse omkring A.I., herunder konkrete eksempler på:

  • Forståelse af A.I.: En grundlæggende forklaring af A.I., herunder forskellige typer af A.I. (f.eks. maskinlæring, dyb læring), og hvordan de fungerer.
  • Anvendelse af A.I. i hverdagen: Diskussion og demonstration af hvordan A.I. allerede påvirker vores dagligdag.
  • Hvordan A.I. kan anvendes i forskellige brancher: Eksempler på, hvordan A.I. allerede bruges i varierende sektorer, samt forslag til, hvordan det kan anvendes i specifikke virksomheder.
  • Hvad det kræver at implementere A.I.: Dette inkluderer både hardware- og softwarekrav, men også uddannelses- og personalemæssige overvejelser.
  • Potentielle udfordringer og etiske overvejelser: En diskussion af de udfordringer, der kan opstå ved implementering af A.I., og hvordan man kan håndtere dem.
  • Konkrete produkter og tjenester: Præsentation af specifikke A.I. produkter og tjenester, herunder en demonstration af, hvordan de fungerer, og hvordan de kan anvendes i virksomhedskontekst.

Tilmeld dig hurtigst muligt! Vi glæder os til at se dig.

Tidspunkt

07/06/2023
15:00-17:00
-

Sted

Foredragssalen
EUC Nordvestsjælland
Absalonvej 20
4300 Holbæk

Tilmelding

Tilmelding senest d. 5. juni kl. 12:00

Pris

Gratis

Andet

Parkering:

Det er muligt at parkere uden registrering på EUC's egen parkeringsplads og i sidegaderne rundt om EUC.

Tilmeld

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.
0,00 kr.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram