Rådgivercafé April 2024

RÅDGIVERCAFÉEN

Her kan du som altid få fortrolig én-til-én-vejledning af advokat, bankrådgiver, vækstfond, revisor, marketingekspert eller Erhvervsforum:

 • Advokaten:
  Typiske spørgsmål til advokaten handler om virksomhedsform, hæftelse, aftaler og måske arvereglers betydning for ejerskifte eller fortsat drift.
 • Bankrådgiveren:
  Bankrådgiveren svarer på spørgsmål omkring finansiering af virksomheden – herunder krav til egenkapital og muligheder for banklån, realkreditlån, factoring mm.
 • Danmarks Eksport & Investeringsfond:
  Nu også mulighed for at møde Vækstfonden og spørge til fondens muligheder for finansiering af virksomheden – herunder krav til medfinansiering mm.
 • Revisoren:
  Revisoren møder du med spørgsmål omkring administration, budgettet (anlæg, drift og likviditet), virksomhedsform, momsafregning og skat.
 • Marketingeksperten:
  Stil de hurtige spørgsmål til marketingeksperten, når det gælder din virksomheds visuelle profil, synliggørelse af din virksomhed, online markedsføring (hjemmeside, Facebook og Google etc.) og offline markedsføring som fx tryksager, skiltning og annoncer.
 • Salgseksperten: 
  Få hjælp til, hvordan du brænder igennem på det personlige salg.
 • Holbæk Kommunes erhvervskonsulent
  Du kan kontakte erhvervskonsulenten om alt, der har med myndighedsforholdet mellem virksomhed og kommune at gøre
 • Holbæk Erhvervsforum
  Få en snak med Erhvervsforums konsulent om medlemskab, medlemsfordele mm.

... kræver dine spørgsmål mere omfattende svar, så guider rådgiveren dig smidigt videre i processen.

Når du tilmelder dig, så husk at angive, hvilken type vejledning, du efterspørger. Dermed kan vi sikre, at bemandingen matcher netop dit behov bedst muligt.

Tidspunkt

04/04/2024
16.00-17.00
16:00-17:00

Sted

Jyderup

Vært:

B2B Auctions A/S, Bødkervej 5, 4450 Jyderup

Tilmelding

Senest onsdag den 21. marts 2024 kl. 12:00.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris

Gratis

Andet

Tilmeld

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.
0,00 kr.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram