LederNetværket - Great place to work & vild vækstrejse

Skel.dk – Great place to work
LederNetværket er denne morgen blevet inviteret indenfor hos virksomheden Skel.dk, for at høre om deres strategi med at tiltrække den rigtige arbejdskraft.

Skel.dk er en landinspektør virksomhed med omkring 90 ansatte fordelt på 6 lokationer. Virksomhedens historie strækker sig mere end 100 år tilbage i tiden. De seneste 4 år har virksomheden modtaget Great place to work certificering og det er temaet for dette møde.

Michael Stærk der er partner og landmåler i Skel.dk og Mette Morgen HR- og Kommunikationschef, vil fortælle os om, hvordan virksomheden strategisk arbejder for at være branchens bedste arbejdsplads for deres medarbejdere. Vi skal også høre om den vækstrejse virksomheden er i gang med, og høre om de ledelsesmæssige dispositioner der har været forbundet hermed.

Efterfølgende vil Michael og Mette stille jer nogle ledelsesmæssige spørgsmål fra Great place to work, som drøftes i grupperne.

Der er et begrænset antal pladser denne morgen, så skynd dig at tilmelde dig, så du ikke går glip af denne morgen. Tilmeldingen finder du nedenfor.

Tidspunkt

20/01/2023
Kl. 08:00-10:00
-

Sted

LederNetværket afholdes hos:

SKEL.DK
L. C. Worsøesvej 5
4300 Holbæk

 

 

Tilmelding

Bemærk at der er begrænsede pladser (50 stk.)  til dette arrangement og at pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet:

seneste tilmelding: mandag den 16. januar 2023.

 

Pris

Netværket er for medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og Holbæk Byforum og deltagelsen er gratis.

Andet

Tilmeld

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.
0,00 kr.
0,00 kr.
0,00 kr.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram