Ledernetværk | Bryd barrierer med hypnoseværktøjet

Bryd barrierer med hypnoseværktøjet

Så er det tid til at mødes i ledernetværket endnu engang.

 

Vi har før været igennem ledelsesværktøjer, regler om sygedagpenge, konfliktmægling og meget andet.

Næste gang vi mødes, har vi besluttet, at vi går en lille smule anderledes til værks. Det skal stadig handle om ledelse og om din rolle som leder – men værktøjet bliver en smule anderledes.

Man kan komme langt med traditionelle ledelsesværktøjer, modeller og forståelsesrammer. Men der er også meget værdi at hente ved at arbejde med sig selv som leder. Det skal vi prøve på en, for nogle af os, lidt anderledes måde, når vi mødes d. 11. juni.

Vi præsenterer jer nemlig for hypnoterapi. Og vi gør det i praksis.

Ca. 90% af vores tanker er ubevidste. Vores adfærd er styret af tanker, så det vil sige, at det meste af det vi gør og siger rent faktisk sker ubevidst. Vi kører ”på rutinen” og er til dels styret af vaner.
Nu giver vi vores ledere i ledernetværket mulighed for at arbejde med de barrierer (bevidste som ubevidste) der måtte være i rollen som leder – med ansvar for virksomhed, KPI’er, medarbejdere, familieliv og venner.

Du bliver altså inviteret til at opleve hypnoterapien på egen krop. Den kan f.eks. bruges til at komme nærmere på en forståelse af nogle af de situationer, hvor du ikke er så god til at agere som leder - og forsøge at ændre på det.

Oplevelsen bliver leveret af Margith Sommer, som er professionel hypnoterapeut. Hypnoterapi er en nede på jorden og meget simpel måde at få mulighed for at arbejde med evt. barrierer i dit arbejde som leder.

Selvom hypnosen sker samlet i gruppen – er du den eneste der har indblik i hvad du oplever. Det er i al sin simplicitet en rolig, refleksiv og indadvendt øvelse, som for nogen kan hjælpe til at arbejde med egne begrænsninger på en anderledes måde.

Tag eventuelt en ekstra trøje eller et lille tæppe med, hvis du er kuldskær.

Vi har selvfølgelig som altid planlagt så der er tid til netværk og erfaringsudveksling, som du også skal komme for at nye og bidrage til.

 

Program for dagen:

07.30-08.00 Netværk & Croissanter
08.00-08.10 Velkomst v/ erhvervsdirektør Jens Lerager
08.10-09.50 Hypnoterapi.

Hvad vil det sige?

Hvad sker der i hjernen?

De forskellige stadier.

Gruppehypnose-session

Refleksion, spørgsmål og snak om oplevelsen.

09.50-10.00 Næste møde

Walk’n’Talk
Tak for i dag

 

OBS. Bemærk at arrangementer i LederNetværket er målrettet personer med ledelsesansvar.

Tidspunkt

11/06/2024
07.30-10.00
07:30-10:00

Sted

 Æglageret

Lindevej 6, 4300 Holbæk

Tilmelding

Fredag d. 7. juni

Pris

Gratis - men tilmelding nødvendig

Andet

Bemærk at arrangementer i LederNetværket er målrettet personer med ledelsesansvar.

Tilmeld

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.
0,00 kr.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram