Global Entrepreneurship Week | Netværksmøde

Netværksmøde for inviterede sparringspartnere

Tirsdag den 14. november 2023 kl. 15.30 danner SOHO lounge & music bar i Holbæk rammen om netværksmødet, som gennemføres af Holbæk Rotary Klub og Holbæk Erhvervsforum.

Arrangementet åbnes af Holbæk Kommunes borgmester Lars Qvist og formand for Udvalget for Beskæftigelse, Uddannelse og Erhverv, Søren Stavnskær.

40 frivillige og erfarne erhvervsfolk stiller deres viden til rådighed overfor de tilmeldte virksomheder, som består af 20 iværksættere eller mindre vækstvirksomheder.
I løbet af de knapt 4 timer, som arrangementet varer, modtager virksomhederne sparring ved 3 caféborde á 30 min. varighed.

Der bliver også tid til socialt samvær og networking - og lidt godt til ganen leveret af SOHO.

Arrangementet er med til at udvikle det lokale erhvervsliv og iværksætteri med lokale virksomheders erfaring og særlige kompetencer.

Tidspunkt

14/11/2023
15:30-19:15

Sted

SOHO Lounge & Music Bar
Kanalstræde 14
4300 Holbæk

Tilmelding

Pris

Andet

Tilmeld

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.
0,00 kr.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram