Detailbrunch i Holbæk Byforum

Holbæk Byforum inviterer til Detailbrunch

Agenda:

 • Kl. 7.30
  Netværke med hinanden.
 • Kl. 8.00
  Velkomst og status på medlemssituationen.
  Status på hvad der sker de næste måneder i Holbæk bymidte.
  Indlæg af Dorthe Wimmer, Retail Institute: Sådan vinder du fremtidens kunde.
  Diverse.
 • Kl. 9.50
  Tak for i dag

Præsentation af Dorthe Wimmer, Retail Institute

Dorte Wimmer har arbejdet med detailhandlen, trends og forbrugeradfærd i over 20 år.

Hun er ekspert i nutidens og fremtidens detailhandel samt forbrugsmønstre og har igennem de seneste par år specialiseret sig i at forstå fremtidens forbrugere, og hvordan virksomheder bør agere for at imødekomme dem og hvad danskerne kræver af detailhandlen.

Dorte Wimmer rådgiver de førende retailers i Danmark og udlandet. Hun er tilknyttet CBS og har skrevet flere bøger om fremtidens detailhandel og forbrugsmønstre bla ’Refresh Retail’ og ’Refresh Retail 2’ og står bag flere white papers om retail og forbrugeradfærd.

Indlæg: Sådan vinder du fremtidens kunde

Detailhandlen har gennemgået en tsunami af forandringer de seneste år – og det er ikke slut.  Forbrugernes adfærd og forventninger til, hvad retail skal kunne og hvad der tilfredsstiller den enkelte kunde, er i konstant forandring og aldrig før har det været så vigtigt at være omstillingsparat, agil og ikke mindst se nye muligheder.

Hør i indlægget om, hvad status er i retail og hvilke trends, der bliver afgørende at følge, hvis man vil vinde kampen om kurven i fremtiden. Få helt konkrete indspark til hvad du kan gøre anderledes i morgen og bliv inspireret af cases fra hele verden.

Tidspunkt

08/06/2023
07:30-09:50
-

Sted

Hotel Sidesporets mødelokale
Ahlgade 1B
4300 Holbæk

Tilmelding

Fredag d. 02. juni 2023

Pris

Gratis for medlemmer af Holbæk Byforum

Andet

Persondata:

Bemærk, at du med din tilmelding giver samtykke til, at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m. der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.

Tilmeld

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.
0,00 kr.

Det siger vores medlemmer

Meget tilfredse!

Vi fik nogle gode bud på lokale rådgivere fra Erhvervsforum, da vi havde brug for sparring i en bygge-/godkendelsessag. Vi valgte en af rådgiverne og han ved lige, hvordan vi skal gribe det an.  Så vi er meget tilfredse med henvisningerne
Bettina Bresnov
Bromølle Kro

Udbudsservice

”Jeg har længe været koblet på Erhvervsforums udbudsservice – blot for at følge lidt med i rådgivermarkedet – men pludselig sendte Niels mig et udbud, der var spot on på mine ydelser"
Kenneth Ziersen
Energi Made Right ApS

Godt samarbejde!

”I gør det rigtig godt, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.”
Lene Kildegaard
Partner, godkendt revisor Revisorgården

Gode initiativer og altid positive

"Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune) Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket."
John Madsen
Odsherred Maleren

I skubber på!

"Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!"
Rikke Rye
Krarup & Rye

Et værdiskabende medlemskab

MerkurNord har siden vores etablering i 2015 været stolte og aktive medlemmer af Holbæk Erhvervforum. Vi har fundet netværket, rådgivningen og særligt arrangementerne meget værdifulde igennem årene, og jeg vil helt klart anbefale enhver virksomhed - uanset størrelse - et medlemskab!
Daniel Hassing
CEO & Partner, MerkurNord

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder og informationer fra Holbæk Erhvervsforum.
© 2024 Holbæk Erhvervsforum | Hjemmeside af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram