Spring til indhold

Inspirationseftermiddag - forskellige veje til Bæredygtighed

Invitation til inspirationseftermiddag, hvor vi gennem eksemplar fra virksomheder i vores artikelserie om arbejdet med bæredygtighed sætter spot på det faktum, at der er flere veje til bæredygtighed.
09.05.2022

Brug en eftermiddag i selskab med lokale virksomheder, der er godt i gang med grøn og bæredygtig omstilling – og gå hjem med ideer og konkrete redskaber til din egen virksomhed.

FN’s Verdensmål og bæredygtig omstilling er for virksomheder i alle størrelser og virksomheder i alle brancher, men ikke alle har kastet sig ud i det endnu. Vi vil gerne inspirere til at tage det første skridt ved at introducere nogle af vores medlemsvirksomheder, der er godt i gang med hele den rejse.

Eftermiddagens program udspringer af en artikelserie om bæredygtig omstilling i 10 forskellige brancher, som Holbæk Erhvervsforum udgiver i samarbejde med SDG Consult. Vi har endnu ikke bragt alle artikler, men alle artikler vil løbende blive tilføjet Holbæk Erhvervsforums hjemmeside - læa artikler her.

Program for eftermiddagen

 • Velkomst ved Holbæk Erhvervsforum

 

 • Introduktion og rundvisning på Elis ved direktør Henrik Larsen
 • De 10 inspirationskilder til grøn og bæredygtig omstilling ved Anette Kalle Larsen, SDG Consult
 • Hvorfor i det hele taget arbejde med bæredygtighed? Hvad har motiveret? Hvad får virksomheden ud af det? Hvad kræver det? Hør mere om hele rejsen hos flere af de virksomhedsejerne, som Anette Kalle Larsen vil interviewe:
  • Henrik Larsen fra Elis
  • Victor Helgogaard fra Mesterflyt
  • Stina Birthe fra Hymness Studio
  • Jannik Trinderup fra Dynamiske Haver Anlægsgartner
 • Sådan kan du komme i gang i din virksomhed. Hør mere om værktøjer og støttemuligheder indenfor grøn og bæredygtig omstilling ved Helle Hillers, Erhvervshus Sjælland.

 

Eftermiddagen er arrangeret i et samarbejde mellem Elis Danmark A/S - Holbæk, Erhvervshus Sjælland, SDG Consult og Holbæk Erhvervsforum.

De 10 medlemsvirksomheder er Mesterflyt, Schoeller Plast, Colas, Hymness Studio, Kragerup Gods, FORS, EcoXell, Stenlille Grusgrav, Dynamiske Haver Anlægsgartner og Elis Danmark A/S - Holbæk.

 

Tilmelding til inspirationseftermiddag - flere veje til bæredygtighed 9/5 2022 kl. 14.00

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.


Feedback

Sidst opdateret

12.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktisk info Inspirationseftermiddag - forskellige veje til Bæredygtighed

Tid:

Mandag den 9. maj 2022

kl. 14.00-17.00

 

Sted:

Elis Danmark A/S - Holbæk

Berendsen Alle 1

4300 Holbæk

 

Tilmelding: Nødvendig og sker på tilmeldingsformularen nederst

Nødvendig

Pris:

Gratis

Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show-fee på 200,- + moms.

Tilmeldingsfrist 2. maj 2022

Bemærk at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister mm. der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.