Spring til indhold

Skriv bedre tekster

Få succes med at skrive egne salgstekster Tips & tricks til at ramme dine målgrupper spot on og opnå mersalg Holbæk Erhvervsforum har fornøjelsen af, i samarbejde med Bureau P, at afholde et arrangement om kunsten at skrive bedre tekster.
20.02.2019

Holbæk Erhvervsforum har fornøjelsen af, at afholde et arrangement om kunsten at skrive bedre tekster. Vi har allieret os med Anette Kalle Larsen fra Bureau P, for at sikre at vi kommer omkring de rigtige og vigtige emner. Læs herunder hvad Anette bl.a. byder på denne morgen:

Få succes med at skrive egne salgstekster

Tips & tricks til at ramme dine målgrupper spot on og opnå mersalg

Du er ekspert i dine egne produkter, men måske bliver du udfordret, når du skal skrive tekster til din markedsføring? Derfor vil jeg gerne give dig et effektivt skub i den rigtige retning og fylde din værktøjskasse med nye ideer, gode greb og genveje til overskrifter og tekster, der virker.

Præcise overskrifter og klare tekster om dine produkter understøtter dit salg og kernefortællingen om din virksomhed. Værdifuldt indhold for dine kunder er tekster, som inspirerer, oplyser, underholder og overrasker. Gode salgstekster giver kunderne en naturlig interesse for din virksomhed. Brander og skaber salg.

Jeg vil komme ind på, hvordan du får brugt storytelling i din markedsføring, og hvorfor du kan opnå store resultater ved at skrive til  'de få' i stedet for at forsøge at skrive til alle. Mennesker køber fra mennesker, og du kommer langt med dine salgstekster ved at appellere til kundernes følelser i forskellig grad.

Du kommer hjem med tips & tricks til at få dit budskab helt ud til dine kunder og får input til den grundlæggende opbygning af webtekster, artikler og tekster på de sociale medier. Jeg vil også vise eksempler fra den virkelige verden, som jeg selv har brugt med god effekt.

------

Anette Kalle Larsen er kommunikationsrådgiver og tekstforfatter i Bureau P – præcis kommunikation. Her rådgiver hun og laver markedsføring for små og mellemstore virksomheder. Hun er særlig god til at se det unikke i den enkelte virksomhed og få det effektivt markedsført til de rigtige kundegrupper. 

 

TILMELDING 

 Feedback

Sidst opdateret

09.01.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske oplysninger

Tid:
Onsdag den 20. februar 2019
kl. 08:00-10:00

Sted:

Maskinværkstedet
Havnevej 9
4300 Holbæk 

Pris:

For medlemmer af Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Byforum eller Turismeforum er det gratis at deltage. 

For ikke medlemmer koster det kr. 250,- pr. person. 

Der bydes på lidt morgenmad, kaffe, The og vand. 

Tilmelding nødvendig senest 18/02 2019 før kl. 11.00 via tilmeldingsformularen til venstre. 

Bemærk at tilmelding først er registreret , når du har modtaget en mail med kvittering.

Bemærk -  der opkræves et No-show-fee på kr. 200,- plus moms ved udeblivelse uden afbud.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m., der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.