Spring til indhold

Skab overblik i din virksomhed

Holbæk Erhvervsforum inviterer i samarbejde med Thomas Riisager fra Dcide til en morgen med fokus på at skabe overblik over egen virksomhed.
28.02.2019

Skab overblik i din virksomhed

Holbæk Erhvervforum inviterer i samarbejde med Thomas Riisager fra Dcide til en morgen med fokus på at skabe overblik over egen virksomhed.

Indlægget fokuserer på, hvordan vi som virksomheder er nødt til en gang imellem at stoppe op, for at kunne skabe de nødvendige procesforbedringer eller sikre den teknologiske udvikling, som er afgørende for at virksomheden forbliver konkurrencedygtig. Thomas Riisager vil gennemgå et koncept, som kan være med til at ændre adfærden i din virksomhed ved

• løbende at fokusere på hvad der er vigtigst at gøre noget ved lige nu
• systematisk at bruge visuelle procesbeskrivelser, til at skabe overblik
• at arbejde med forbedringer i små trin, frem mod ”det store mål”
• at give sig tid til at træffe de rigtige beslutninger i stedet for kun at handle intuitivt og baseret på følelser

I en tid hvor ministerier, uddannelsesinstitutioner og erhvervsfolk, konstant nævner digitaliseringen som en afgørende faktor for virksomheders konkurrencedygtighed, vil denne morgen være et oplagt skridt i retning af, hvordan man kommer igang med digitaliseringen. Digitalisering er ikke en hyldevare men individuelt for hver virksomhed. At få skabt et overblik over virksomhedens status, og dermed have et grundlag for, hvor og hvordan virksomheden kan få en gevinst ud af digitalisering - er den effektive vej til digitalisering.

 

 

TilmeldingFeedback

Sidst opdateret

28.01.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske oplysninger

Tid:
Torsdag den 28. februar 2019
kl. 08.30 - 10.30

Sted:

Hotel Strandparken 
Kalundborgvej 58
4300 Holbæk

Tilmelding nødvendig senest 25/2 2019 før kl. 11.00 via tilmeldingsformularen nederst.

Bemærk at tilmelding først er registreret, når du har modtaget en mail med kvittering.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris:
GRATIS - for medlemmer af Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Byforum og Holbæk Turismeforum. For ikke medlemmer koster det kr. 300,- + moms

 

Bemærk! Der opkræves et No-show- fee på kr. 200+ moms for udeblivelse uden afbud.