Spring til indhold

Ledelse - når det er svært!

Holbæk Business & CycLink har fornøjelsen af at invitere til foredraget ”Ledelse - når det er svært!" med Richard Engelholm.
29.08.2019

 

Ledelse - når det er svært!

Holbæk Erhvervsforum arrangerer i samarbejde med Holbæk Business & CycLINK , Junior Chambers International og Rotary en mulighed for at blive inspireret – både personligt og fagligt, når vi med stor fornøjelse kan præsentere foredraget "Ledelse - når det er svært!" med Richard Engelholm.   

Som titlen afslører, kommer det til at handle om ledelse – og som officer i hæren med kamperfaring, lejrchef på Danmarks største spejderlejr og privatsekretær for tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen – kommer det til at handle om ledelse fra forskellige perspektiver.

Richard Engelholm er en alsidig og meget inspirerende person, som allerede har meget på sit CV, og nu har du chancen for at høre hans erfaringer om ledelse – særligt når det bliver svært.

Richard vil tage os med til den afghanske ørken, til ledelsen af 45.000 spejdere, og fortælle lidt om, hvordan disse kompetencer bliver bragt i spil i den politiske hverdag.

Gå ikke glip af denne inspirerende aften med en af landets mest inspirerende foredragsholdere. Arrangementet er gratis men kræver tilmelding via følgende link:  https://hbc4300.nemtilmeld.dk/2/

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

15.08.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Ledelse - når det er svært!

Tidspunkt:

Torsdag d. 29. august 2019 kl. 19:00-21:00.

Sted:

Slotshavens Gymnasium 
Slotshaven 1
4300 Holbæk 

Tilmelding: Senest den 27. august 2019 kl. 15:00.

 

Pris:
Gratis  

TILMELDING nødvendig VIA FLG. LINK:

https://hbc4300.nemtilmeld.dk/2/